Zwembad Hoornse Vaart bruist tijdens de kerstperiode van activiteiten. In het in kerstsferen gehulde bad is er ontzettend veel te doen en te beleven. Ook op Tweede Kerstdag is het bad geopend.

Zwembad Hoornse Vaart start de kerstperiode met een disco op zaterdag 16 december. Speciaal voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar draait een DJ de leukste kersthits.

In de vakantie ligt er iedere dag een opblaasbare Wipe-Out in het 50-meterbad. Voor kinderen zonder zwemdiploma ligt het vrolijk gekleurde Experience Center in het Instructiebad. Iedere woensdag- en zaterdagmiddag is er gratis animatie. En zowel kinderen als volwassenen worden uitgedaagd voor een spel op de interactieve Bucketgame.

De Hoornse Vaart biedt ook in de vakantie doordeweeks een variatie aan Aquafitnesslessen. Lekker om de kerstdiners en oliebollen eraf te trainen. In de wellness faciliteiten, de whirlpools, stoombaden of zonnebanken, is het mogelijk even bij te komen in deze drukke periode.

Deze kerstvakantie kent het bad een speciale actie. Een ritje van de interactie glijbaan kan dan een vrijkaartje voor het nieuwe jaar opleveren. Aanmelden kan heel eenvoudig. Kies bovenaan voor het spel, inclusief foto. Mail de foto naar jezelf, plaats hem op Facebook en check in bij zwembad de Hoornse Vaart. De leukste vijf inzendingen worden beloond met een vrijkaartje.

Tijdens de vakantie zijn er extra veel recreatieve uren. Ook tweede kerstdag is het bad geopend. Kijk voor de openingstijden en een overzicht van de Aquafitnesslessen op hoornsevaart.nl/openingstijden.
Pin It
Bekeken: 2395x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/