In de Detailhandelsvisie die in november werd besproken in de Alkmaarse gemeenteraad was te lezen dat het niet handig is om nu het scala aan winkels uit te breiden.

Wethouder Kloos was het daar mee eens, maar maakte een uitzondering voor een grote speler op de markt, zoals Ikea. In 2012 is er contact geweest met Ikea,  maar toen bleek een Ikea-filiaal in Alkmaar geen mogelijkheid. De keuze viel toen op Zaanstad.

OPA raadslid Pascal Schipper stelde er nog maar eens raadsvragen over omdat hij las dat Ikea toch plannen heeft om zich met kleiner opgezette filialen te vestigen in de binnensteden.

Volgens Schipper zou het binnenkort leegkomende voormalige V&D pand, waar nu Topshelf nog gevestigd is, zeer geschikt zijn. Het college antwoorde dat het van de ontwikkelingen op de hoogte is en er inmiddels contact gezocht wordt met Ikea.
Pin It
Bekeken: 5773x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/