Fans van AZ hebben zich van hun schofterige kant laten zien tijdens het duel zondagmiddag tegen Ajax. Vlak na het doelpunt van Ajax kwamen er antisemitische teksten uit de kelen van Alkmaarse supporters.

"Mijn vader zit bij de commando's, mijn moeder zit bij de SS. Samen verbanden ze joden, want joden die branden het best", galmde het. Op sociale media wordt schande gesproken over de teksten, zo meldt mediapartner NH Nieuws.

Algemeen Directeur van AZ, Robert Eenhoorn, reageerde zondagavond: "Als club distantiëren wij ons van het gedrag van deze groep supporters." Volgens Eenhoorn zijn er direct maatregelen genomen tegen de bewuste groep.

Eenhoorn: "Onze veiligheidscoördinator anticipeerde door het ‘antispreekkorenbeleid’ op de schermen te tonen. Ook zijn stewards het bewuste vak ingegaan om de supporters rechtstreeks aan te spreken."
Pin It
Bekeken: 2899x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/