Op maandag 8 januari om 10:00 uur en op donderdag 11 januari  om 10:00 start een cursus Dansexpressie voor senioren. De cursus wordt verzorgd door Henk Smits in Artiance in Alkmaar.

“Dansen op mijn leeftijd, kan dat nog?” Dat hoor je 60plussers vaak zich afvragen. En mijn antwoord is “Ja natuurlijk kan dat”, aldus Henk Smits, Smits is al zestien jaar dansexpressiedocent.

Smits bedenkt inspirerende thema’s van waaruit gedanst wordt, overal zit namelijk dans in. Thema’s uit de natuur: takvormen e.d. Thema’s uit de beeldende kunst. Dansen met verschillende materialen.  Maar ook muzikale en intermenselijke thema’s passeren de revue.

Veiligheid en zelfvertrouwen ontstaan door de stapsgewijze fysieke opwarming. Doordat die met de hele groep wordt doorlopen komt de dansenergie vanzelf. Er kan vrijblijvend worden deelgenomen. De kosten hiervan zijn 5,00 euro.

De cursus vindt plaats bij Artiance op maandag 8 januari om 10.00 uur en donderdag 11 januari om 10:00 uur. Meer informatie is te vinden op  Henk-smits.nl.

 
Pin It
Bekeken: 3117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/