Op zaterdagavond 10 februari verzorgt de singer-songwriter Yori Swart een optreden in het pittoreske Witte Kerkje De Terp in Oudorp. Aankomend singer-songwriter talent Mijke Dhondt, recent winnaar van Just Sing 2017 in Alkmaar, zingt in het voorprogramma. Het concert begint om 20:00 uur.

Voorafgaand aan het concert, om 18:00 uur, verzorgt Marco Kookt een driegangenmenu in Restaurant Niveau in De Wijkplaat, direct naast het kerkje. Na afloop is er nog tijd voor een drankje.

Yori is een Nederlandse singer-songwriter uit Bergen. Op haar tiende verjaardag kreeg ze al de eerste gitaarlessen van haar vader en vier jaar later schreef ze haar eerste liedje. Na haar studie Popmuziek aan het Conservatorium van Amsterdam bracht ze twee albums uit, gevolgd door optredens op Lowlands, Noorderslag en Paradiso.

In 2011 won Yori de Grote Prijs van Nederland met haar mengeling van blues, folk en pop in aparte finger-picking stijl.

Tickets voor het concert kosten 18,50 euro, inclusief een glas glühwein, en het diner arrangement kosten 55 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of WhatsApp: 06-53909406. Verdere info op marcokookt.nl.
Pin It
Bekeken: 2605x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/