Sinds de daverende première in het DeLaMar Theater trekken Stanley Burleson en Freek Bartels met ‘From Sammy With Love’ door het land. Op vrijdag 19 januari zingen en tapdansen ze in Theater De Vest.

De tekst ‘The entertainer. He did it all' op zijn grafsteen belichaamt wat Sammy Davis Jr. was en dat is wat Burleson en Bartels overbrengen in een show die zowel over zijn het leven als zijn muziek gaat.

From Sammy With Love blikt terug op Davis in het Amerika van de jaren ‘60 en '70. Zijn leven kende veel roem en succes, maar ook eenzaamheid en raciale spanningen. Stanley Burleson: “Hij had succes bij zwart en wit. Maar voor menig witte was hij te zwart en voor vele zwarten was hij te wit.”

Het verhaal zit vol tapdans, zang en een ontroerend verhaal over liefde, passie en racisme. Thema’s die nog steeds relevant zijn, bezongen in legendarische muziek.

Showmannen Burleson en Bartels vertolken beurtelings de rol van Davis. Ze worden landelijk geroemd om hun hoge niveau van zowel zang als tapdans. Bovendien geven ze de show een intiem, persoonlijk tintje door eigen ervaringen te delen met het publiek.

From Sammy With Love begint om 20:15 uur. Kaarten kosten 32,50 en kunnen worden gereserveerd via taqatheaterdevest.nl of via de kassa. (foto: Carli Hermès)
Pin It
Bekeken: 2561x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/