Elf studenten van de Hogeschool van Amsterdam hebben voor hun eindproject een unieke escape room op wielen gebouwd: de Escape Truck. Zondag 14 januari stond de Escape Truck bij De Meent in Alkmaar, maar wie die kans gemist heeft, kan zondag de 21e nog terecht bij de Hoornse Vaart.

De makers volgen de minor studie ‘Managen van Creativiteit en Innovaties’ en delen een passie voor spellen, puzzels en uitdagingen, met als resultaat een 20 minuten durende escape room in een oud busje.

Wat de Escape Truck onder andere zo uniek maakt, is dat hij bijna overal kan staan. Er kunnen twee spelers tegelijk deelnemen aan het spel met het thema genaamd ‘Food Truck Disaster’.

De Escape Truck is open van 10:00 tot 17:00 uur en toegang kost 5 euro per persoon. Het project is online te volgen via escape-truck.nl, Facebook, Instagram en YouTube. (foto: Alkmaar Sport)
Pin It
Bekeken: 2539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/