Oberon Theaterproducties organiseert twee open repetities. Toneelspelen, zingen en dansen, dat kan allemaal in één les. De repetities zijn voor jongeren die zelf graag in een musical wil spelen en voor wie nieuwsgierig is naar de musicals Rent en Hairspray van Oberon.

Op zaterdag 20 januari geeft Musicalgroep 14-21 jaar een voorproefje van 'Rent' om 09:30 uur aan de Olympiaweg 17 in Alkmaar en op dinsdag 30 januari speelt de Musicalgroep 9-14 jaar om 18:00 uur een deel uit 'Hairspray' in de buurtcentrum Rekere 2.0.

Rent gaat over jongeren in Manhattan, New York, die in de jaren 80 bouwen aan een leven vol dromen en worstelen met hun verslaving, armoede, politieke onrust en het spook van aids. Ondertussen ontdekken ze zichzelf en wat ze belangrijk vinden in het leven.

Hairspray is een vrolijke musical die zich afspeelt in 1962. Tieners in Baltimore leven van nieuwe hit naar nieuw tiener-icool en Tracy Turnblad wil doorbreken via audities voor een beroemd dansprogramma. Ze wordt aangenomen maar ontdekt dat het wereldje niet zo mooi is als het lijkt.

De musical rent wordt gespeeld op zaterdag 7 en zondag 8 april en Hairspray op zaterdag 9 en zondag 10 juni. Meer info en kaarten zijn verkrijgbaar via oberontheater.nl.
Bekeken: 2278x