De aanhoudende kritiek op de plek waar het fiets- en voetgangerpontje bij de Leeghwaterbrug zou gaan varen heeft effect gehad. De provincie heeft besloten dat het pontje tóch ter hoogte van de Koelmalaan gaat varen.

Dat betekent dus dat de geplande plek ten zuiden van de brug komt te vervallen. Tijdens de inloopavond van 15 januari kreeg de provincie veel reacties naar aanleiding van de voorgenomen locatie van het pontje.

Een belangrijk punt van kritiek was dat veel schoolkinderen de route gedeeltelijk zouden moeten delen met het zware verkeer dat de Boekelermeer als bestemming of vertrekpunt heeft.

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden aan de Leeghwaterbrug maandag's tot en met zaterdag's  van 6.30 uur tot 18.30 uur gebruikmaken van het pontje. Ook op de momenten dat AZ een thuiswedstrijd speelt, is de pont beschikbaar.
Pin It
Bekeken: 2807x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/