Speciaal voor jongeren van 12 tot en met 21 jaar organiseert Artiance samen met TAQA Theater De Vest op zondag 28 januari de Jongeren Theaterdag.  Je krijgt tijdens deze unieke theaterbeleving in De Vest een rondleiding achter de schermen en je kunt het Try-out Café bezoeken, meespelen in een workshop en een theatercollege volgen van een beginnend acteur.

Het Try-Out Café biedt onder de naam 'Streekproducten' een podium aan afgestudeerde, kansrijke talenten die in betekenisvolle contexten een plek in de spotlight hebben verworven. Zoals de Camaretten 2017 jury- en publieksprijs winnende Janneke de Bijl.

Op de 28e is het de beurt aan David Heijmans, oud-speler van Artiance en tweedejaars student aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. Na afloop is hij hoofdgast in het eerste Artiance theatercollege, waarin hij vertelt over zijn weg naar het zelfstandig theatermaken en zijn ontwikkelingen in zijn vervolgstudie. Natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen.

Om 10:30 uur wordt de Jongeren Theaterdag afgetrapt. Daarna starten de rondleiding en de spelworkshops. Om 12:30 is er een uur pauze, waarna het Try-Out Café geopend is. Het theatercollege is om 15:00 uur en de dag eindigt om 17:00 uur.

De dag kost slechts 5 euro. Spelers van Artiance hebben gratis toegang. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan via artiance.nl. (foto: Gerard Koopen)
Pin It
Bekeken: 2272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/