Op zaterdag 17 en zondag 18 februari staat Paulien Cornelisse op het podium van Theater De Vest met haar cabaretshow 'Om mij moverende redenen', waarin ze een droogkomische, volstrekt eigen kijk op de onbegrijpelijkheden van het leven biedt.

Paulien is vooral bekend als schrijfster van bestsellers als ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ en ‘De verwarde cavia’, maar als cabaretière heeft ze inmiddels ook haar sporen verdiend. Ze won de Neerlands Hoop Prijs met ‘Dagbraken’ en werd genomineerd voor de Poelifinario voor ‘Maar ondertussen’, waarover De Telegraaf schreef: “Een droogkomische aaneenschakeling van originele observaties en creatieve taalkronkels.”

Paulien kijkt met 'Om mij moverende redenen' in detail naar de onbegrijpelijkheden van het leven, zoals het te hard 'eh' zeggen of een spiegel in het toilet ophangen. Ze beschouwt wat je kunt zien maar niet wilt zien, en wat je wilt begrijpen maar niet kunt begrijpen.

De voorstelling begint op beide avonden om 20:15 uur en kost 22,50 euro per persoon, inclusief drankje en garderobe. Kaarten zijn verkrijgbaar via theaterdevest.nl.
Pin It
Bekeken: 2479x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/