Diverse Hylas-atleten hebben afgelopen weekend goed gepresteerd op het NK Indoor voor junioren in Apeldoorn. Hoogst geklasseerd was Michelle van Dorth, die bij de A-junioren negende werd met een vertesprong van 4,76m. Daarmee bleef ze ruim onder haar record, dus ze was graag nog een paar plekjes hoger geëindigd.

Luca van Diepen en Mark Rosien behaalden allebei een elfde plaats, respectievelijk op de 800m voor B-jongens en de 200m voor A-jongens. Luca liep 2:05,56 min. en was daarmee bijna twee seconden sneller dan zijn record. Mark verbeterde zondag met 23,42s eveneens zijn beste tijd en clubrecord. De dag ervoor kwam uit op de 60m, waarbij hij in de series 7,55s liep, niet ver boven zijn record.

Pechvogel was Maël Kramer. De 1e jaars B-jongen maakte goede kans op een finaleplaats bij de 60m horden, maar werd gediskwalificeerd na een valse start. De dag ervoor sprintte op de 60m nog wel naar een persoonlijk record van 7,48s, om vervolgens in de halve finale 24e te worden met een tijd van 7,57s.