Alkmaar Centraal
00:00
55
00:00


Het is de eerste keer dat een groots evenement zoals de Unieke Winterspelen  voor de promotie van aangepaste sporten werd georganiseerd. Het idee is ontstaan vanuit de regionale samenwerkingsovereenkomst Aangepast Sporten. Zeven wethouders uit regio Alkmaar tekenden maandag deze overeenkomst om het aangepast sporten regionaal op de kaart te zetten en te ontwikkelen.

“Een prachtige tweedaagse! De sporters én begeleiders zie je werkelijk overal om je heen genieten." zegt de Alkmaarse sportwethouder Pieter Dijkman enthousiast over het evenement, "Doordat we als regio gezamenlijk optrekken op het gebied van aangepast sporten, zie je direct dat er nieuwe mogelijkheden worden gecreëerd. Een sportdag als deze organiseren, in doelgroep en grootte, is uniek voor Alkmaar en de regio."

Het tweedaagse sportevenement Unieke Winterspelen in en om Sportcomplex De Meent werd zondag en maandag druk bezocht door meer dan 1250 enthousiaste bezoekers met een beperking. Tijdens de sportinstuif mochten ze allerlei sporten uitproberen, van schaatsen tot trampolinespringen, van bobstarten tot curling.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl