Alkmaar Centraal


Herman en Ria uit Alkmaar zijn maandag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 1822 BM (de Egelskoog) is in de trekking van januari de Postcode Straatprijs gevallen.

Bijzonder aan deze Straatprijs is dat Herman en Ria als enige deelnemers van de Postcode Loterij meespelen op de winnende postcode. De BMW, die normaal gesproken wordt verloot onder alle winnaars in de postcode, gaat daarom automatisch naar dit Alkmaarse stel.

Herman en Ria, eigenaren van een horecagroothandel, zijn blij verrast: "Wat een heerlijke verrassing! We gaan bijna met pensioen, dus deze prijs komt als geroepen. Ook is het zo dat Ria al heel lang op zoek is naar een nieuwe auto. Zoals je zult begrijpen is de BMW daarom heel erg welkom. Wie weet gaan we ook nog lekker op vakantie van de prijs. Dan nemen we het hele gezin mee!"

De uitzending van de uitreiking in de straat de Egelskoog in Alkmaar is op vrijdag 16 februari te zien bij ‘Eén tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur. Alkmaar viel eerder ook al in de prijzen. In augustus 2017 won een bewoner van de Melis Stokelaan (postcode 1813 DE) ook de PostcodeStraatprijs.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl