Alkmaar Centraal


Afgelopen zaterdag sprongen de CDE springers van Triffis de eerste plaatsingswedstrijd van het wedstrijdseizoen in de trampolinehal van Triffis in Sportcomplex de Meent Bauerfeind in Alkmaar.

Door de goede resultaten in drie plaatsingswedstrijden plaatsen de deelnemers zich voor de landelijke finale die op 23 en 24 juni zal plaatsvinden in Ahoy Rotterdam tijdens het gymsportspektakel Fantastic Gymnastics.

In de klasse C jeugd meisjes wonnen Jara van Graafeiland, Daphne de Groot en Indy Metzelaar, een compleet Triffis podium.   Bij de C junioren meisjes sprong Elianne van Heerde met de hoogste dagscore en Kevin Dupuy won goud bij de C junior/senior heren. Hij werd gevolgd door zijn synchroonpartner Björn Dijkstra die naar zilver sprong.

In de D klasse sprong Lina Joy Uljee naar goud bij de D pupillen. Alieke van Heerde haalde goud bij de D jeugd meisjes. Tessa van Mullekom sprong in deze klasse naar het zilver. Ook bij de D jongens werden successen behaald. Julian Bakker sprong naar goud en Samuel Musters overtuigend de overwinning  bij de D pupillen. In de klasse D senior gemengd was er goud voor Mayra Glas en brons voor Danique Janzen.

Ook de beginnende wedstrijdspringers van Triffis wisten in de E klasse successen te behalen. Johanneke Werner en haalde het brons in de E pupillen 1 gemengd. Jente Weidemaar eindigde op de vierde plaats. Laura van Mullekom sprong naar de overwinning bij de E pupillen 2 . Debutante Noa Zwirs werd in deze klasse keurig vijfde.

Bij het synchroonspringen werden er ook flink wat medailles behaald. Gwen de Geus en Indy Metzelaar behaalden goud bij de C jeugd meisjes en Daphne de Groot en Jorja Visser wonnen zilver in deze klasse. Elianne van Heerde en Janneke de Groot wonnen zilver bij de C junioren meisjes. Jara van Graafeiland won met Lianne Strijbis het goud bij de C senior dames. Bjorn Dijkstra sprong met Kevin Dupuy naar het goud bij de C junior/senior heren.

In de D klasse sprongen Alieke van Heerde en Lina Joy Uljee naar goud bij de D jeugd meisjes en pakten Sterre Bakker en Tessa van Mullekom het zilver. Julian Bakker en Samuel Musters wonnen goud bij de D jeugd jongens. Danique Janzen en Mayra Glas behaalden zilver in de klasse D junior/senior gemengd.

De E springsters Jente Weidemaar en Noa Zwirs behaalden knap zilver. Johanneke Werner en Laura van Mullekom eindigden synchroon op de zesde plaats.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl