De wedstrijd van zaterdagavond was voor de heren van DAW een belangrijke wedstrijd want degradatie ligt op de loer. DAW speelde tegen DJK-ZAR uit Amsterdam dat ook met alle macht uit de degradatiezone willen blijven. DAW zegevierde met 7-13.

In de eerste drie minuten van de wedstrijd zetten Daan Happe en Maurits de Bruijn DAW al op een 0-3 voorsprong. DJK scoorde vervolgens uit een man meer situatie, waarna de Alkmaarse ploeg nog vier treffers maakten en de eerste periode afsloten met 1-7.

In de tweede periode verliep het scoreverloop iets minder snel. DJK raakte het doel twee keer, maar Maurits de Bruijn haalde uit een strafworp een punt, zodat DAW een ruime voorsprong behield van 3-8.

DAW was in de derde periode weer duidelijk te sterk voor de Amsterdammers. Het team hield een stevig verdedigingsfront en kon scoorde drie keer, tegen twee voor DJK. Met 5-11 ging DAW vol zelfvertrouwen de laatste periode in.

In het laatste kwart haalden de Amsterdammers alles uit de kast om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar DAW hield zich stand tegen hun fysieke en gemene spel. De wedstrijd werd beëindigd met 7-13.
Bekeken: 2166x