Op zaterdag 24 en zondag 25 februari organiseert Artiance twee Musical Vakantiedagen. De eerste vindt plaats in het Alkmaarse wijkcentrum De Wachter en de tweede in De Daalder.

Het thema is 'The Wiz', naar de wereldberoemde musical The Wizard of Oz, waarin de vogelverschrikker, de blikkenman en de leeuw de 15-jarige Dorothee weer naar huis helpen via de yellow brick road. Ouders kennen de verfilming met Diana Ross, Michael Jackson en Richard Prior ongetwijfeld.

Docenten Bertine Verbeek en Marlies van Winkel leren kinderen van 7 tot en met 12 jaar (vanaf groep 4) de kneepjes van het musicalvak en om 15.30 uur is er voor hen een spetterende presentatie.

Beide musicaldagen duren van 10.00 tot 16.00 uur en kosten 16 euro, inclusief lunch, mede dankzij subsidie van gemeente Alkmaar. Aanmelden gaat via
stadskidsalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2240x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/