Rotaract Club Alkmaar heeft zaterdag een Wensboom geplaatst in het
Respijthuis Alkmaar. Wensboom Alkmaar is in december 2016 opgericht onder het motto “Samen iets goed doen voor een ander”. Het afgelopen jaar heeft Rotaract Club Alkmaar al mooie wensen in vervulling laten gaan en zet met deze fysieke wensboom een nieuwe stap.

Rotaract Club Alkmaar laat wensen in vervulling gaan door inzet van het eigen netwerk en sponsoring van (lokale) ondernemers. “Het is fantastisch om te zien hoe de lokale ondernemers meedenken en meewerken bij het realiseren van wensen”, aldus de club.

Het Alkmaarse Respijthuis is het eerste in Nederland waar mensen met een chronische ziekte en/of aandoening kunnen logeren om mantelzorgers even vrij af van zorg te geven. Dit Respijthuis is zo uniek omdat het draaiende wordt gehouden door 65 vrijwilligers, gecoördineerd door twee professionals. “Bij
binnenkomst viel meteen de huiselijke sfeer en het warme gevoel op.”

De boom staat twee weken in het Respijthuis Alkmaar om wensen van logees, mantelzorgers, bezoekers en vrijwilligers voor anderen te verzamelen, waarvan dan een aantal mooie zullen worden uitgevoerd. Daarna gaat de boom naar een andere bijzondere plek in Alkmaar, zodat zoveel mogelijk mensen een wens kunnen doen.

Wil ook een wil helpen met het uitkomen van wensen, kan zich als vrijwilliger of sponsor melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wensboomalkmaar.nl. Daarnaast is Rotaract Club Alkmaar op zoek naar enthousiaste nieuwe leden. Voor meer informatie, ga naar rotaractalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2437x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/