In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de Alkmaarse politie een melding dat er mogelijk iemand in het water was beland bij de Ringersbrug. Iemand had hier kleding aangetroffen.

De melder zorgde voor verwarring bij de politie, want hij of zij bleek de verkeerde brugnaam te hebben doorgegeven. Men moest een brug verder zijn aldus wijkagent Bas Wijnen. De wijkagent maakt de verwarring voor zijn Twitter volgers echter alleen maar groter, met foto's van de Victoriebrug bij het spoor (twee bruggen verder) en de Bergerbrug aan de Geestersingel (ook twee verder). Aan de hand van een tweede tweet lijkt de Bergerbrug de juiste locatie geweest te zijn, al kon dit door een woordvoerder niet bevestigd worden.

Naast de bruggen is met meerdere eenheden gezocht, maar er werd niemand aangetroffen.

Eind goed al goed, maar Wijnen raadt wel aan om toch vooral juiste en nauwkeurige informatie te verstrekken bij een melding via 0900-8844 en 112. Het zou maar zo kunnen dat dit een verschil oplevert tussen leven of dood.
Pin It
Bekeken: 3033x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/