Met een tegenvallende uitslag tegen ZVL D3 in Leiden werd voorafgaand aan de wedstrijd al een beetje rekening gehouden. Het damesteam van DAW was niet op volle sterkte vanwege een aantal wintersportgangers en teamleden die de wintersport nog in de benen hadden. Het werd 9-3.

Tot en met de derde kwart, na een goed en beheerst gescoord punt van Tessa Naber voor een stand van 4-2, was er nog hoop. Die hoop bleef tot het einde van het kwart overeind toen Romee Heister nog 5-3 scoorde. Maar toen ZVL er nog in de laatste seconden 6-3 van wist te maken, werden de vooruitzichten toch wat somber.

In het vierde kwart kon DAW geen potten meer breken. ZVL was te sterk en liep uit naar 8-3, om vervolgens in de laatste seconde nog een punt extra te scoren. Al met al vonden de DAW-vrouwen dat ze te weinig hebben geprofiteerd van de acht overtalsituaties.

DAW D1 staat nu achtste met 13 punten uit 14 wedstrijden en verliest langzaam de aansluiting met de middenmoot, terwijl twee van de drie achterliggers een direct gevaar vormen.
Pin It
Bekeken: 2297x
https://ee.itk.ac.id/data/