Het damesteam van Reiger Boys Zaalvoetbal treedt vanaf vrijdag aan met strandrestaurant WOEST uit Callantsoog op het shirt. Woensdag tekende de Heerhugowaardse voetbalvereniging een meerjarige verbintenis ondertekend die WOEST maakt tot hoofdsponsor van de zaalvoetbalafdeling.

Bij de selectieteams (Vrouwen 1 en MO17) komt Strandrestaurant WOEST op de voorkant van de shirts. Bij alle andere teams komt het logo op de achterkant. Ook wordt WOEST vanaf komend seizoen de nieuwe naamgever van de vereniging.

De overeenkomst is getekend door eigenaar Thomas van der Ploeg en bedrijfsleider Martijn Groot. Van Reiger Boys was Manager Vrouwen Zaalvoetbal Bob Kool aanwezig.

Het clubbestuur is ontzettend blij met WOEST als nieuwe sponsor. Voor Reiger Boys zorgt dit voor nieuwe mogelijkheden. Zo kan de jeugdopleiding verder worden doorontwikkeld en de club wil in de toekomst structureel in de top vier van de Eredivisie Vrouwen Zaalvoetbal mee gaan draaien.
Pin It
Bekeken: 2797x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/