Alkmaar Centraal


Op 23, 24 en 25 maart strijken talloze jazzmuzikanten neer in Alkmaar tijdens de negende editie van het Jazztival. Het Jazztival programmeert jazz in de breedste zin van het woord, van experiment tot dansbaar en van duo tot big band.

Op 23 en 24 maart kunnen jazz-liefhebbers terecht in de Stadskantine. Op vrijdagavond treden het Noord-Hollandse power trio Infusion en Erik van der Weijden op en op zaterdagavond doen Jazzmatter en Wild Man Conspiracy featuring Chris Cheek de Stadskantine aan.

Zondag 25 maart zijn vanaf 13:00 uur meer dan 20 jazzbands te zien in het TAQA Theater de Vest, Artiance en Grand Café Klunder, waaronder de Burn Brigade bigband, Joris Teepe Group en Sannavan. De optredens in de foyer van De Vest, Artiance en Klunder zijn gratis en die in de Pleinzaal van De Vest zijn van 18:00 tot 19:00 uur vrij toegankelijk. Het zondagprogramma eindigt om 01:00 uur.

Voor het betaalde programma zijn losse kaarten en passe-partouts te koop. Losse kaarten kosten 5 of 10 euro afhankelijk van het concert, een passe-partout kost 25 euro. De betaalde concerten zijn Christophe Ferrand, Theorie, Joris Teepe Group, Carmen Gomes Inc., Burn Brigade Bigband, Sannavan en Danny van Kessel Band.

Tickets zijn verkrijgbaar op jazztival.nl. Ook is hier een overzichtelijke blokkenschema van alle optredens te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl