Zondag 18 maart wordt de huidige serie ‘Zin op Zondag’ afgesloten met het thema ‘broederschap’ en een extra feestelijk tintje. Tv-bakker en interviewgast Siemon de Jong neemt een speciaal voor deze gelegenheid gecreëerde taart mee, die bij binnenkomst in de Grote Kerk van Alkmaar wordt uitgedeeld.

Bezoekers worden niet alleen verwelkomd met taart, maar ook de poëtische, muzikale klanken van de theatrale band De Kift.  Vervolgens zal theatermaker Laura van Dolron een moderne preek verzorgen en neemt Siemon de Jong plaats voor een diepte-interview met filosoof en presentator Frank Meester. Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een heerlijke kom soep.

De Zin op Zondag op 18 maart begint om 16.00 uur. Toegangskaarten kosten 15 euro en zijn te koop via taqatheaterdevest.nl en grotekerk-alkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2363x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/