Vrijdagochtend heeft de aandeelhoudersvergadering van Stadswerk072 NV Peter Mol aangesteld als ad interim directeur. Hij volgt Gertjan de Waard op die per 1 april in dienst treedt bij de HVC in Alkmaar.

Naast zijn tijdelijke aanstelling bij Stadswerk072 blijft Peter Mol werkzaam bij de gemeente Alkmaar als ambtelijk opdrachtgever voor de verbouwing van het Noordwest Ziekenhuis. Zijn leidinggevende gemeentefunctie in de vernieuwing van planning & control zal hij echter neerleggen.

Mol wordt eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Stadswerk072 en zal tevens verkennend onderzoek doen naar de mogelijkheid tot verdere verzelfstandiging, dan wel verregaande samenwerking met in ieder geval partijen als andere gemeenten in de regio, HVC en vergelijkbare ondernemingen.

Peter Mol heeft sinds 1 september 2015 voor de gemeente Alkmaar diverse opdrachten gedaan. Zo maakte hij deel uit van de tijdelijke directie, met financiën, ruimte, regie en projecten in zijn takenpakket.

Gertjan de Waard zal per 1 april bij de HVC gaan werken. Onder zijn leiding is een succesvol gemeentelijk stadsbedrijf opgebouwd, mede door de actieve rol in de grote reorganisatie binnen gemeente Alkmaar en de daaruit voortvloeiende verzelfstandiging van Stadswerk072. (foto: Peter Mol twitter account)
Pin It
Bekeken: 4550x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/