Woensdag 28 maart reikte burgemeester Piet Bruinooge een Koninklijke Onderscheiding uit aan mevrouw R.F. Diktas-Noorderveen.  Zij wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw Diktas-Noorderveen was twaalf jaar raadslid voor GroenLinks, waarvan acht jaar als fractievoorzitter. Daarvoor was zij al zeven jaar lid van de Provinciale Staten. Gelijke behandeling en gelijke kansen voor iedereen, zijn voor haar heel belangrijk.

Diverse moties van haar op dit gebied zijn de afgelopen jaren behandeld, waarvan de laatste ging over de AlkmaarPas. De breed aangenomen motie, zorgt ervoor dat mensen met een minimum inkomen meer keuze hebben om zaken uit het Participatiebudget te betalen. Privé is zij naast haar raadswerk ook nog mantelzorger. (foto: Facebook)
Pin It
Bekeken: 3643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/