Zaterdag 21 april doet de platenzaak Pop-Eye/Velvet Music in Alkmaar mee aan de internationale Record Store Day. Deze dag is een ode aan de onafhankelijke platenzaken en de muziek zelf. Waylon, die dan toch al in Alkmaar is voor een concert in Podium Victorie, zal een opwarmertje geven in de Alkmaarse platenzaak.

Naast Waylon vullen nog meer artiesten de winkel met live muziek, waaronder Skotwal, Unsung heroes, Don Jae, Rose Marin, Stories From Shamehill, Casa De La Muerte XXL, Mr Stone & the Black Dogs en Yaël Vinckx. De line-up is in samenwerking met de organisatie van Record Store Day en Amplitects.

Record Store Day is een jaarlijks evenement dat wereldwijd plaatsvindt. Duizenden artiesten en muziekliefhebbers komen deze dag bij elkaar in platenzaken waarbij de winkels extra feestelijk zijn met speciale releases en live optredens.

Pop-Eye/Velvet Music is te vinden aan de Boterstraat 10 in Alkmaar en het entree is gratis. Meer informatie over deze dag is te vinden op pop-eye.nl. (foto: Facebook Pop-Eye)
Pin It
Bekeken: 2723x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/