Een 17-jarige hardloper uit Alkmaar is maandag rond 22:10 uur slachtoffer geworden van een poging tot straatroof op het Klaas Bootpad. Hij raakte daarbij gewond aan zijn hand en knieeën. De politie zoekt getuigen.

De jongen werd tijdens het hardlopen geroepen door een onbekende man. Hij reageerde niet en liep verder. Kort daarna werd hij door de man onderuit getrapt en kwam hard ten val. Toen de jongen werd opgedragen zijn spullen af te staan, duwde hij zijn belager weg. De dader schrok daarna vermoedelijk van een naderende fietser en ging er vandoor.

De dader was donker getint en 1.85 tot 1.90m lang met normaal postuur. Hij droeg een zwarte trainingsbroek, donkere jas met een klein wit logo op de voorzijde en een muts met daarover een capuchon.
Pin It
Bekeken: 2195x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/