Skotwal speelt en zingt Amerikaanse countrysongs in het West-Fries. Onlangs werd hun derde cd ‘Hou me niet teugen’ uitgebracht. De cd-presentatie vond onder grote publieke belangstelling plaats in Theater Cool in Heerhugowaard. Het interview met de bandleden vond plaats in Poppodium Victorie.

Is zingen in het Westfries plat en inhoudsloos? Niet als het aan Skotwal ligt! De taal is verrassend zangerig, met weinig woorden veelzeggend relativerend en heeft raakvlakken met de Engelse taal. Als het maar voegt! Skotwal maakt humoristische, maar ook ontroerende hertalingen van nummers van o.a. Johnny Cash en Steve Earle. Het ambitieuze Skotwal speelt live in tenten, kroegen, kerken en theaterzalen van Broek op Langedijk tot Nashville en weer terug. Telkens een stapje hoger maar... wel je eigen gang blijven gaan!

En... nu ook op KunstNetTV! Kijk hier voor meer informatie en KunstNetTV
programma’s. Uitzendingen dagelijks om 10.00 uur en 22.00 uur op HALStad Centraal TV.
Pin It
Bekeken: 2262x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/