Het duurt nog even voor het zo ver is, maar de organisatie van het FeelGood Festival zoekt al naar muzikale goede doelen. Zondag 9 september vindt van 13:30 uur tot 22:00 uur alweer de 19e editie plaats. Overigens niet meer in Koekenbier, maar in de Stadskantine Alkmaar.

Talloze regionale artiesten zullen weer belangeloos voor het goede doel optreden, maar ook aan kids tot 12 jaar wordt gedacht. Voor hen zijn er allerlei leuke activiteiten.

Het FeelGood Festival wordt met behulp van sponsoren georganiseerd, zodat de netto dagopbrengst geheel ten goede kan komen aan (vooral regionale) muzikale goede doelen. De donaties worden geïnvesteerd in muziekinstrumenten, aanverwante apparatuur of muziekworkshops voor bijvoorbeeld zorginstellingen, buurtcentra, scholen voor speciaal onderwijs en logeerhuizen in de regio. Vorig jaar waren Musicians Without Borders (met roots in Alkmaar) en Wijkcentrum Overdie de gelukkige ontvangers.

Potentiële muzikale goede doelen kunnen zich nu aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Natuurlijk zijn nieuwe sponsoren ook van harte welkom. Kijk voor meer informatie op feelgoodfestival.nl.
Pin It
Bekeken: 2272x
https://ee.itk.ac.id/data/