Zondag aan het eind van de middag is een echtpaar met de auto in de berm van de Heilooër Tolweg bij Alkmaar terechtgekomen. De bestuurder probeerde te corrigeren en wist de auto kortstondig weer op de weg te krijgen voor er opnieuw de berm in gereden werd.

Een onfortuinlijke lantaarnpaal werd daarbij uit de grond gereden en meters onder de auto meegesleurd voor de rit tegen een tweede lantarenpaal eindigde. Ondanks de klappen werden de airbags van de Citroën niet geactiveerd.

Een ambulance was snel ter plaatse, maar meer dan een controle bleek gelukkig niet nodig, beide inzittenden kwamen met de schrik vrij. Het geschrokken echtpaar is door een familielid opgehaald. Een berger heeft de auto, die als totall loss beschouwd kan worden, afgevoerd.
Pin It
Bekeken: 2440x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/