Stichting De Jonge Weduwe organiseert vrijdag 20 april speciaal voor jonge weduwen een kookworkshop in Kookstudio Alkmaar.

De kookworkshop is een echt verwenmoment en er is volop gelegenheid om (bij) te praten met andere jonge weduwen. Kok Stefan van Kookstudio Alkmaar biedt een programma aan waar ruimte is voor culinaire verrassingen en de dames krijgen ook tips voor makkelijke maaltijden thuis.

Stichting De Jonge Weduwe ondersteunt jonge vrouwen met minderjarige kinderen na het verlies van hun levenspartner en zorgt voor hulp in praktische zin én voor de nodige ontspanning.

De kookworkshop is gratis. De dag begint om 16:00 uur en eindigt rond 20:00 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelden op dejongeweduwe.nl. Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij. (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 2220x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/