VVD Alkmaar maakt zich al enige tijd druk om de te hoge grondwaterstand in de Oudorperpolder. Bij het meldpunt van de VVD druppelen inmiddels ook veel klachten binnen over ondergelopen kelders in de wijken De Vaart, 't Rak Zuid, Overstad en het Lyceumkwartier.

In december stelde de partij aan het Alkmaarse college al de vraag of dit een structurele of incidentele oorzaak betreft. In het najaar van 2017 was er veel regenval en zou het om een incidenteel probleem gaan. Nu er klachten binnenkomen bij de VVD uit andere wijken rijst de vraag of het wellicht tóch om een structureel probleem gaat.

De partij wijst het college op de waterpeilklachten uit andere wijken dan de Oudorperpolder en stelt een paar maatregelen aan het college voor zoals het verdiepen van sloten of het realiseren van extra oppervlaktewater. Het college is er nog niet van overtuigd dat het hier om een structureel probleem gaat, maar zodra dit aantoonbaar wel zo blijkt te zijn zal het college zich hier verder over buigen.
Pin It
Bekeken: 3579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/