In de nacht van maandag op dinsdag zagen surveillanten van de politie een man op een 'MP3 motor' rijden. Hij viel op door zijn wat onzekere rijgedrag en de agenten besloten de man een stopteken te geven.

In plaats netjes te stoppen ging de bestuurder er echter vandoor met de politie in zijn kielzog. In deTooroplaan ging het voor de man op de motor mis en kwam hij ten val. In een poging aan de agenten te ontsnappen rende hij een steeg in waar hij opnieuw ten val kwam. Daarna konden de agenten hem aanhouden.

Vanwege de val en de lichte verwondingen werd een ambulance gealarmeerd. Na een controle was al snel duidelijk dat de 27-jarige Alkmaarder niet mee hoefde naar het ziekenhuis maar meteen mee kon naar het bureau waar een alcohol- en een drugstest bij hem werd afgenomen. De drugstest bleek positief. Bovendien beschikte hij niet over een geldig rijbewijs. (foto: Hanneke Hillebrand)
Pin It
Bekeken: 2687x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/