Vrijdag 13 april vindt het derde ZP Fest vindt plaats in Het Nieuwe Warenhuis in Alkmaar. Het evenement met het thema 'Ondernemersgeluk' brengt inspirerende sprekers, stimulerende workshops en interactieve lezingen. Naast zelfstandige professionals (ZP's), start-ups, ondernemers en studenten is iedereen met een ondernemende geest welkom, dus ook de originele denker in loondienst.

Acteur André Dongelmans spreekt op het ZP Fest over geluk in zijn carrière. Hij maakte tijdens zijn stage een ommekeer, die hem na hard werken veel geluk bracht in diverse films en series, waaronder De Luizenmoeder. Ook komt aan het woord Alexandra Smith, auteur van 'Zelfstandige met plezier' en Damir Perkic, oprichter van Be-O-Bottle.

Tijdens het ZP Fest is er een reeks workshops met de thema's als  ‘Maakt geld gelukkig?’ (Jos Beers), ‘Geluk maak je door een goed projectplan’ (Mirella Dos) en ‘Design Your Happiness' (Iris Goedhart).

Gelukkig zijn gaat niet alleen om je goed voelen. Onderzoek toont aan dat het ons gezonder, productiever, creatiever en leuker maakt. Succes niet als de sleutel tot geluk, maar andersom.

Het evenement start om 12.00 uur in Het Nieuwe Warenhuis, de co-working space aan de achterkant van de oude Ringersfabriek. Meer informatie en kaarten zijn te vinden op zpfest.com. (foto: Artists Ability)
Pin It
Bekeken: 2245x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/