Zaterdag 21 april wordt de Ronde van Noord-Holland weer verreden. Met de 46e editie voor de deur is deze ronde van Le Champion een van de oudste toertochten en nog altijd bij veel fietsers favoriet. De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier.

De Ronde van Noord-Holland kent vier verschillende afstanden. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenners zijn er de afstanden 110 en 160 km. Er kan op drie locaties gestart worden: Alkmaar, Hoorn en Oostzaan.

Na-inschrijven, alleen of per groep vanaf vijf personen, is nog 9 dagen mogelijk en kan via rondevannoordholland.nl. Het goede doel van de Ronde is dit jaar de Hartstichting. (foto: Facebook Ronde van Noord-Holland)
Pin It
Bekeken: 2844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/