Na tien maanden ingrijpend verbouwen, een feestelijke opening, rondleidingen voor het publiek, maar ook klachten van omwonenden vanwege het parkeergedrag van de agenten tijdens de verbouwing, dacht de politie klaar te zijn voor een nieuwe start.

Helaas kwam er een kink in de kabel, de achttien hagelnieuwe cellen zijn afgekeurd voor nachtverblijf. De verdachten die momenteel op het Mallegatsplein moeten verblijven worden 's nachts vervoerd naar Haarlem om daar de nacht door te brengen.

Het probleem is dat de nachtverlichting niet naar behoren werkt. In plaats van een gedempt licht voor de cellencontrole springt het grote licht aan. Het euvel zal rond 18 april verholpen zijn, volgens de politie. Daarna kunnen de boeven weer in hun eigen bedje slapen.
Pin It
Bekeken: 2927x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/