Met een programma vol verhalen en muziek openen het Raadhuis en de Dorpskerk van Grootschermer het seizoen 2018. Dat gebeurt op zondag 22 april vanaf 14.00 uur.

De kerk is het decor voor verhalenvertellers en muzikanten; op het plein naast het Raadhuis is er een muzikaal Kleurfeest voor de jeugd. De middag wordt afgesloten met een spetterend optreden van de Dixiefunband.

De middag wordt geopend door verhalenverteller Wim van Bokhorst. Hij vertelt over een Spaanse soldaat die in de 80-jarige oorlog in de omgeving van Alkmaar heeft gevochten. Boswachter Arjan Postma vertelt over de natuur in de Eilandspolder.

Tussen beide lezingen door is er een optreden van Jaap Keunen. Deze inwoner van Grootschermer duikt samen met organist Bets Conijn en zangeres Fanneke in de geschiedenis van de Nederlandse muziek. Country blues zanger Dick Hauser sluit af.

Op het plein naast het Raadhuis wordt de jeugd van Grootschermer en Driehuizen vanaf 14.00 uur uitgenodigd om deel te nemen aan het Kleurfeest. Onder leiding van Gerard de Bruyne en gitariste Jose Vingerling werken de kinderen samen aan een kunstwerk.
Pin It
Bekeken: 2351x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/