Alkmaar Centraal


Zondag 15 april organiseert Vereniging 1800 een gidswandeling door de Oudorperhout voor gezellig ochtendje op pad, en om geld in te zamelen voor Stichting Kika.

Ervaren gidsen van Stichting Oudorperhout zullen onderweg van alles vertellen over vroegere tijden, de flora en de fauna. In dit bijzondere natuurgebied komen nog bijzondere weidevogels voor zoals de grutto. Na de wandeling ontvangt molenaar Tom Kreuning de wandelaars in zijn molen en zal zijn molentuin laten zien en hier iets te drinken zal aanbieden.

Er wordt om 10:15 uur verzameld bij het huis van gids Hans Schouten (De Vuyk 14 Oudorp). Er is een parkeerterrein voor de deur. De natuurwandeling begint om 10:30 uur en ongeveer twee uur later wordt in molentuin afgesloten.

Deelname kost 5 per persoon, gepast te betalen voor vertrek. Aanmelden is gewenst en kan bij mevrouw L. Spaans via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-27457245. Meer informatie op vereniging1800helptkika.nl en op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl