Het oude Raadhuis van De Rijp heeft van binnen een flinke facelift gehad. Nu ook eindelijk de zolder af is, was het tijd voor een groots openingsfeest en daar was een bijzondere gast voor uitgenodigd: Marijke Helwegen. De 'expert in verbouwingen'.

"Ik lijk op dit raadhuisje", vermaakte Marijke het publiek met de nodige zelfspot. "Ik ben ook verbouwd, gerenoveerd, heb een facelift gehad. Alleen is het raadhuis van binnen gerenoveerd en ik van buiten."

Het oude Raadhuis van De Rijp is het kroonjuweel van het dorp. Het monument uit 1630 is van buiten vrijwel geheel zoals het ooit door Jan Adriaanszoon Leeghwater is ontworpen. Binnen is er wel het nodige uitgevoerd. Van tegeltjes, de lambrizering, een lift en nieuwe vloeren: alles is aangepakt.

Ook de zolderverdieping is omgetoverd van rommelhok tot vergaderruimte met bar. "Het is eindelijk af", zucht beheerder Jaap Klaver tegen mediapartner NH Nieuws.
Pin It
Bekeken: 2542x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/