Zaterdagavond speelde DAW tegen DWT in Haarlem. DWT was, in tegenstelling tot DAW, nog niet 100% veilig voor degradatie uit de 3e Bondsklasse B. De thuisploeg was dan ook fel, terwijl het Alkmaarse team weer focus leek te missen. Pas in het laatste kwart ontstond een serieus tegenoffensief, maar het leed was al geschied. De eindstand werd 11-5.

DWT begon furieus waar DAW het allemaal wel best leek te vinden. De gebruikelijke spirit was ver te zoeken en zo konden de Haarlemmers in het eerste kwart uitlopen naar 3-0. Tijdens de tweede periode wist DAW de defensie iets meer dicht te houden maar was het aanvallend nog te slap om een vuist te maken. DWT krikte de voorsprong op naar 4-0.

Pas in het derde kwart kwamen de Alkmaarders eindelijk tot scoren, maar dichterbij komen deed het niet. De score liep op naar 7-1. Aan het begin van de laatste periode leek DAW de wedstrijd nog spannend te maken door een aantal keer snel achter elkaar te scoren en terug te komen tot 7-5. DWT kon echter nog een tandje bijschakelen en zette de eindstand op 11-5.

DAW H1 is met 25 punten uit 21 wedstrijden gezakt van de zevende naar de achtste plek. DWT is met 23 punten, een achtste plek en ook nog maar één wedstrijd te gaan ook uit de gevarenzone van de 3e Bondsklasse B.