Alkmaar Centraal


Zondag 29 april is er in het Alkmaarse wijkcentrum De Oever een speciale editie van 'Muziek op Zondag' met een groots optreden van de 20-koppige Big Swing Band uit Alkmaar.

De Big Swing Band is in 1996 voortgekomen uit de Alkmaarse muziekvereniging St. Caecilia en richt zich vooral op de bigbandmuziek uit de jaren dertig en veertig, maar het gevarieerde repertoire bevat ook uitstapjes naar blues, rock en zelfs funk. Sinds 2010 staat het orkest onder de professionele leiding van dirigent Dirk Verhoef.

De band speelt in de grote zaal muziek van bekende componisten en arrangeurs als Sammy Nestico, Benny Goodman, Glenn Miller en Tommy Dorsey, en ook van grootheden als George Gershwin, Jerome Kern, Count Basie en Duke Ellington. Met deze brede selectie probeert de BSB een breed publiek aan te spreken.

Tijdens de pauze en ná het concert verzorgt het Modern Fish Quartet de muzikale omlijsting van deze middag in de gezellige Ontmoetingszaal.

Muziek op Zondag duurt van 15:00 tot 19:00 uur en entree is gratis. Natuurlijk is dansen toegestaan en er worden naast drankjes ook hapjes geserveerd. Meer info over de hoofdact op bsbalkmaar.nl, over het wijkcentrum op de-oever.nl en over deze Muziek op Zondag editie op Facebook.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl