De bouw van een nieuwe duurzame woonzorglocatie is in volle gang maar het nieuwe onderkomen heeft nog geen passende naam. Magentazorg schrijft een wedstrijd uit en vraagt iedereen een goede naam in te zenden.

Naast het Lauwershof in Oudorp bouwt Magentazorg een locatie waar bewoners langer zelfstandig kunnen wonen binnen een veilige en comfortabele omgeving. Dit kunnen dementerende bewoners zijn, maar ook bewoners met een lichamelijke beperking.

De nieuwe naam van de nieuwe woonzorglocatie moet Nederlands zijn en mag niet meer dan 15 letters bevatten. De winnaar wordt uitgenodigd om samen met de directie de eerste steen te komen leggen.

Inzendingen kunnen gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'nieuwe naam voor woonzorglocatie Oudorp'. Dit kan tot 26 april 2018. De winnaar wordt op 9 mei bekend gemaakt via Facebook.
Pin It
Bekeken: 2265x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/