Ook dit jaar is de Kinderkaravaan weer van de partij in het festivalhart van de Karavaan op het Doelenveld in de Alkmaarse binnenstad. Op zondag 3 en 10 juni kunnen kinderen zich uitleven bij het theater, doe-activiteiten, kinderconcerten, ontmoetingen en lekkernijen rondom het thema Open Mind. Ook de rest van de familie hoeft zich niet te vervelen.

Op het Doelenveld kunnen kinderen doen, kijken, horen en proeven. Zoals bij de Caleidoscoop voor een panoramische ervaring of bij Diep voor een optische theater-illusie. Het wordt gegararandeerd schaterlachen bij het straattheater Crepe de la Bete en ademloos genieten van de acrobatiek van Bencha Theater.

Tijdens de Kinderkaravaan zijn ook verschillende voorstellingen te zien. Ga mee op avontuur met een stoere drieling in een verborgen hofje in Drie. Geniet in Eendje van een lieve en komische voorstelling over een vreemde eend in de bijt. Stil zitten gaat niet en hoeft niet in Blauw Gras, een vrolijke voorstelling bomvol bluegrass muziek. Of stap in de Vervelende Bus; een filmisch en muzikale zoekboek vol fantasie.

Het volledige programma van de Kinderkaravaan en het Karavaanfestival is te vinden op karavaan.nl. Ook kunnen hier de tickets voor de voorstellingen geboekt worden. (Foto: Noa Verhofstad)
Bekeken: 2089x