Maandag 30 april komt Deborah J. Carter naar Theater De Vest voor een optreden in de intieme setting van het Jazz Café. De Amerikaanse zangeres heeft vele credits op haar naam staan en tourt de hele wereld over. Net als alle Jazz Café gasten wordt zij begeleid door initiatiefnemers Marc Schenk (slagwerk) en Kasper Kalf (bas), maar ook het jonge pianotalent Sebastiaan van Bavel (zoon van Rob van Bavel).

Marc Schenk, onder andere bekend van Gare du Nord, kijkt ontzettend uit naar de nieuwe Jazz Café serie in de Plein Zaal. “Als Alkmaarder mis ik een echt jazzpodium waar topmusici komen spelen en waar een jazzminnend publiek de moeite neemt om concerten te bezoeken.”

Collega Kasper Kalf, vooral bekend van Hans Teeuwen / The Painkillers vult aan: “Onze doelstelling is dan ook met dit podium een plek te creëren waar de ware jazzmuziekliefhebber zijn hart op kan halen. We willen publiek verrassen met mooie, inspirerende, eigentijdse en toegankelijke jazzconcerten van top niveau.”

Het concert begint om 20:30 uur. Kaartjes van 10 euro, inclusief drankje, zijn verkrijgbaar via taqatheaterdevest.nl en de kassa van het theater.
Bekeken: 2270x