Sinds januari vinden de voorronden van het Open NK Poker plaats. In 125 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land spelen zo’n 8.000 pokerspelers mee om de beste amateur pokeraar van Nederland te worden. De Alkmaarse voorronde is zondag 6 mei.

Het mooie aan het ONK is dat draait om de gezelligheid en dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen, ervaren of niet. Er is geen hoge buy-in en er wordt niet om geld gespeeld. Het speltype is Texas Hold 'em No Limit.

Per 80 deelnemers gaat er eentje direct naar de landelijke finale en 5% gaat naar de halve finale. De beste 6 tot 10% krijgt een halve wildcard voor de halve finale. Twee halfjes geven dus ook toegang.

De Alkmaarse voorronde vindt plaats in Sportcafé Overstad aan de Zijperstraat en begint om 15:00 uur. Deelname kost 12,50 euro.  Late inschrijving is mogelijk tot en met de eerste pauze, 1:15 min. na aanvang.

Voorafgaand om 14:00 uur wordt een gratis poker workshop georganiseerd. Na de kennismaking begint de workshop begeleider met uitleg van de basisprincipes, zoals de waarde van kaartcombinaties, speltactiek en hoe een pokertoernooi werkt. in zijn werk en nog veel meer. Er is plek voor 10 deelnemers en ook de workshop is voor 18 jaar of ouder.

Inschrijven en meer info via onkpoker.nl.
Pin It
Bekeken: 2207x
https://ee.itk.ac.id/data/