Donderdag vond om 16:30 uur de trekking plaats van de toen al geslaagde loterij voor het kunstproject Bede-Vaart. Een grote groep lotbezitters zag notaris Hans Erkamp de trekking verrichten, om vervolgens Annemarie Otten te zien winnen. Zij mag een kunstwerk naar keuze uit de collectie van Kunstuitleen Alkmaar mee naar huis nemen.

Het lot in de vorm van een gesigneerde en genummerde zeefdruk van de Alkmaarse kunstenaar Anna Mul was op zich al een ‘prijswinner’ en lijkt een extra prikkel geweest te zijn. Veel particuliere kunstliefhebbers hadden loten gekocht en zichzelf daarmee al een cadeau verschaft.

De notaris bepaalde ook voor het hoofdsponsorschap. Zestien bedrijven hadden een lot gekocht. Het werd uiteindelijk Bouwcenter RAB Alkmaar dat de naamsvermelding won en een exclusieve rondleiding langs de expositie voor medewerkers of relaties. Daarnaast adopteert de hoofdsponsor automatisch een van de kunstwerken op het Alkmaarse bolwerk.

Dankzij het particuliere en zakelijke enthousiasme beschikt Kunstuitleen Alkmaar nu – naast de subsidies van andere fondsen - over extra kapitaal van zo’n 7.000 euro om het bolwerk vol te zetten met bijzondere kunstwerken.

Van 24 juni tot en met 9 september kan een ieder – kunstliefhebber of toevallige wandelaar - genieten van onder meer een slakkenhuisvormige kapel, een bijna drie meter hoog vrouwbeeld van cederhout en een Mickey Mouse die de zegen uitspreekt.

 
Pin It
Bekeken: 2143x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/