Natuurlijk wordt Koningsdag ook in Oudorp gevierd. Net als in de voorgaande meer dan 60 jaren heeft de Stichting Oranje Vrienden Oudorp weer haar uiterste best gedaan voor een gevarieerd programma met voor ieder wat wils.

Vrijdag 27 april verandert het Nyenburghplein weer voor even in een heus festivalterrein. Zoals altijd start de vrijmarkt om 09:00 uur. Er zijn nog enkele kramen te huur via ovo-oudorp.nl. De organisatie zal er dit jaar strenger op toezien dat de vrije ruimtes voor de kinderen ook daadwerkelijk door kinderen kunnen worden gebruikt.

Vanaf 10:00 uur kunnen op het middenterrein weer allerlei leuke oude en nieuwe spellen worden gespeeld. Er staat een springkussen en kinderen kunnen deze keer ook (onder begeleiding) een survivalbaan over. En dan is er ook nog vanaf 13:00 uur de razend populaire surf simulator,  een Silent-disco én een heuse levende Fruitmachine. Vanaf 15:00 uur treedt de Boogie & Blues Band op. Natuurlijk is er de gehele dag ook genoeg verkrijgbaar voor de inwendige mens.
Pin It
Bekeken: 2955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/