In het kader van het thema 'Sport en Gezondheid' organiseert Link Jongerenwerk tijdens de meivakantie leuke gratis activiteiten voor de jeugd uit De Rijp en omstreken. De activiteiten worden in samenwerking met Lunchroom De Walvis en het Wapen van Munster georganiseerd en vinden plaats in en rondom de feesttent op het Gasfabriekterrein. Deelname is gratis.

Maandag 30 april is er een heus BMX-parcours ingericht voor iedereen die zich met zijn BMX-fiets wil uitleven. Tussen 11:00 en 13:00 uur kun je allerlei toffe skills leren en daarna kun je je oude en nieuwe tricks uitproberen.

Woensdag 2 mei is het tijd voor Archery Attack. Teams kunnen elkaar met pijl en boog bestrijden tussen hindernissen. vang als eerst een pijl uit de lucht of raak de meeste tegenstanders. Het spel is spannend en vereist tactiek, je kan ook pijlen proberen te vangen. Vanaf 12:00 uur is de jeugd van 10 tot en met 14 jaar welkom, vanaf 14:00 uur zijn de jongeren vanaf 15 jaar aan de beurt.

Vrijdag 4 mei wordt de week tussen 10:00 en 14:00 uur afgesloten met springen op een springkussen en voetballen op een veld met opblaasbare wanden.

Meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (foto: aangeleverd)
Pin It
Bekeken: 1985x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/