In mei staan er bij Hortus Alkmaar twee leuke kinderworkshops op het programma. Woensdag 2 mei kunnen kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar oud bonbons maken voor Moederdag en woensdag 16 mei een vogelhuisje versieren.

Tijdens de workshop in de voorjaarsvakantie gaan de kinderen zelf verschillende soorten bonbons maken en terwijl hun creaties in de vriezer opstijven maken ze een mooi doosje als verpakking. Een perfect cadeau voor Moederdag. De workshop start om 13:30 uur en kost 10 euro inclusief materialen en limonade.

Voor het versieren van de houten vogelhuisjes kunnen kinderen alles gebruiken wat ze leuk vinden zoals verf, wol, kantjes, lintjes en knopen. Tussendoor is er tijd voor limonade met wat lekkers en na afloop mag het kunstwerkje natuurlijk mee naar huis. De workshop start om 14.30 uur en kost 8,50 per kind, inclusief materialen en limo.

Meer informatie en inschrijven via hortusalkmaar.nl.
Pin It
Bekeken: 2373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/