In het kader van de wereldwijde Record Story Day op zaterdag, had ook Pop-Eye/Velvet Music een hele reeks optredens geprogrammeerd. Voor deze dag, die een ode is aan de onafhankelijke platenzaken en de muziek zelf, had de Alkmaarse platenzaak onder andere Waylon weten te strikken.

Waylon zou al naar Alkmaar komen voor een concert in Podium Victorie, dus het optreden bij Pop-Eye/Velvet Music was een mooi opwarmertje in de buurt. Ook van de partij waren Skotwal, Unsung heroes, Don Jae, Rose Marin, Stories From Shamehill, Casa De La Muerte XXL, Mr Stone & the Black Dogs en Yaël Vinckx.

Naast het geven van een mooi optreden voor een zonovergoten en druk bezette Boterstraat, nam Waylon natuurlijk ook de tijd voor fans om handtekeningen uit te delen en met ze op de foto te gaan.

De line-up was opgezet in samenwerking met de organisatie van Record Store Day en Amplitects. De foto's zijn gemaakt door Marco Schilpp. Zie het volledige fotoalbum op onze Facebookpagina.
Pin It
Bekeken: 2555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/